onsdag 2. desember 2009

Fra hulebrødre til topp 100 rikeste



Leste akkurat Dagbladet.no. Der skrives det om to ungarske brødre som plutselig hadde arvet 37 milliarder av sin ukjente bestemor.

Disse to hadde ifølge Dagbladet tidligere levd i en hule og levd av å selge søppel og avfall de fant på gata.



Det første som slår meg her er: HVEM KJØPER SØPPEL OG AVFALL ANDRE HAR FUNNET PÅ GATEN????? Det i det hele tatt å kjøpe søppel er jo litt merkelig, men skulle det være sånn at illeluktende søppel var en viktig og mangelfull vare så skjønner jeg det at folk kjøper. Derimot når det i tillegg er FUNNET PÅ GATEN, da  begynner jeg å lure.

Flaks de arvet penger av bestemor da, for jeg tror ikke de kunne blitt så rike av å selge ting de fant ute som folk hadde lagt der fordi de ikke gadd å hive det. Arven gjorde forøvrig at de nå er plassert blant de 100 rikeste i verden (ifølge dagbladet), ikke verst.

Videre sier annonsen at de ønsker seg dame, det var ikke så lett å finne seg dame når de bodde i en hule... Rart med det...

Originalannonsen kan leses her: http://www.dagbladet.no/2009/12/02/nyheter/arv/utenriks/milliarder/9314827/

3 kommentarer:

  1. Skulle bare informere om at f. eks. tv-er som virker, men man ikke vil bruke/har plass til lenger, som man leverer til gjenvinning/kaster også går under kategorien søppel.

    SvarSlett
  2. Det er for såvidt sant =P Men høres med det første ganske spesielt ut at de lever av å selge søppel og avfall de finner på gaten =P

    SvarSlett
  3. Erik, husker du at vi var i Brasil og i Favela'en i Rio. Der var det mange som levde av å samle inn og selge søppel til søple innsamlingsplasser. Plastkanner osv blir til Fleece-gensere bland annet.

    SvarSlett